Esitelkää osaamistanne sanoin ja kuvin.
Kehukaa ja tarvittaessa haukkukaa toistenne makua, materiaali- ja tekniikkavalintoja.
Lähettäkää kuvat ja teksti sähköpostilla sivuston ylläpitäjille ja he materiaalin soveltuvaksi todettuaan aikanaan laittavat sen esille.

maanantai 15. lokakuuta 2007

ei ihan äsken sidottua...

Tämä tuli joskus kreikassa oleskellessa väsättyä. Taitettava kotelo on jotain ruskehtavaa rakennusmateriaalipaperia kaupasta, ei seinästä.
Kirjan kannet ovat pleksiä ja se on ommeltu naruille selkeän tyylittömästi ja lävistetty pleksistä josta kiertäen takaisin selkään.
Kiinteä selkä on koristettu marmorispraylla.
Kampintorille tottakai (no katsokaa vaikka kannesta).


Janne Koivuniemi




3 kommenttia:

janne kirjoitti...

heeei... joku muuki vois.....

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa porukka olla ujonluonteista vielä. Ja sitten kun ne innostuu tarkoittaa se työtä niille jotka omaavat kirjoitusoikeuden. Tietenkin jos joku osoittaa erityistä aktiivisuutta materiaalin tuottamisessa, voidaan hänelle myöntää kirjoitusoikeus.

Unknown kirjoitti...

Onhan tuo tietenkin kirja, mutta kuvasta päätellen selän sidonta estää kirjan laittamisen toisten seuraksi kirjahyllyyn. Ehkäpä on tarkoituskin, että tämä teos pidetään muista eroteltuna omalla kunniapaikallaan. Jos teksti ei anna meriittiä riittävästi, niin sitä pitää sitten laittaa näkyviin kansien ulkopuolelle. Sinänsä mielenkiintoisen näköinen teos.
.